PRESSEMEDDELELSE – Laust Sonne – On The Radio (Unplugged)


ARTIST: Laust Sonne
TRACK: On The Radio (unplugged with string quartet)
RELEASE DATE: 21th of August 2015
LABEL: Billy B Records / Kontor Hamburg
ISCR: DK-BD2-15-00101

En af Danmarks absolut mest talentfulde musikere, multi-instrumentalisten Laust Sonne udsender EP med klassiske akustiske versioner af hans første tre singler fra hans kommende internationale solo debut album.


Laust Sonne har gennem sin karriere medvirket i et utal af musikalske konstellationer siden han i begyndelsen af tyverne blev ny trommeslager i D-A-D, men med ‘Classic Relations’ kan man for første gang høre ham helt intimt med akustisk guitar og stryger- kvartet og resultatet er imponerende.

Strygerne er arrangeret af den herboende klassiske cellist/arrangør og komponist Pete Morrison som har sin daglige gang i Danmarks Radios Symfoni orkester. Han spiller naturligvis selv cello på optagelserne og med sig har han et internationalt erfarent hold. EP’en er indspillet både i Berlin og København.

EP’en er desuden omdrejningspunktet i et 25 minutter langt TV dokumentar program filmet i Store VEGA i København, en dokumentar der også inkluderer en interessant og underholdende samtale mellem de to hvor de diskuterer tilgangen til indspilningen af sangene, hvordan Laust komponerer og Pete’s erfaringer fra den internationale klassiske verden på aller højeste niveau.

Laust har iøvrigt siden slutningen af 2014 arbejdet på udgivelsen af hans første internationale studie solo album med Berlin og Hamborg som base, og hvor han er blevet højt respekteret i løbet af ganske kort tid. Herhjemme udgav han i foråret den første single On The Radio fra den kommende plade og den har modtaget en rigtig høj rotation i Danmarks Radio gennem de sidste par månender. Det er netop den akustiske version af On The Radio som nu udkommer officielt som single den 21 August.

Laust har naturligvis som altid selv skrevet numre og tekster. Mix og mastering er klaret af Anders Schuman som står bag et stort antal udgivelser herhjemme.

“At lave denne EP med en så talentfuld og erfaren klassisk musiker som Pete Morrison har været en meget unik oplevelse for mig. At høre ‘suset’ fra disse top professionelle musikere har været helt fantastisk og det at høre mine sange med så spændende arrangementer og så samtidig fremstå så nøgne og nærværende, har været meget inspirerende og givende”.

man kan se og downloade den officielle video fra store VEGA her:

VIMEO PRO:
http://bit.ly/laust-sonne-on-the-radio-unplugged-official-video

laust-sonne-classic-relations-l

SPOTIFY:
http://bit.ly/laust-sonne-classic-relations-spotify
iTUNES:
http://bit.ly/laustsonne-itunes

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s