Laust Sonne udgiver international debut single: Mit musikalske eventyr i Berlin.

TYSKLAND. Den danske multi-instrumentalist og D-A-D trommeslager Laust Sonne har netop nu udgivet singlen ‘On The Radio’ herhjemme fra hans kommende internationale debut album ‘Relations’ som udkommer senere på året.

laust-sonne-on-the-radio-shoot-4

Så kom den også her til Danmark. Længe ventede ‘On The Radio’ er det første solo udspil fra Laust Sonne i små 4 år, den første single i en længere række fra hans kommende studie album ‘Relations’.

“Dette album har taget sin tid for vi har haft usædvanligt travlt med 30 års jubilæet for D-A-D hele sidste år” siger Laust.

Selv om Laust har spillet trommer siden han var tre og er kendt herhjemme som en af de absolut bedste trommeslagere vi har, har han altid spillet en lang række instrumenter, ligesom han har været vokalist på en lang række solo udspil.

“Jeg er en stor fan af musik, alt slags musik, og er utroligt stolt af denne nye plade. Den er en helt anderledes rejse end tidligere, den har fået sin musikalske base i Berlin, jeg har international distribution dernede, et hold af radio pluggere, TV promotere, diverse branche folk, selv en tysk oversætter, og alt det gennem mit eget label, så ja, det er et meget omfattende og vildt spændende projekt. Der er noget fantastisk ved at sidde her i KBH med mit lille team og planlægge og plotte en så omfattende ting som at komme ud i verden med sin musik og så samtidig blive så godt modtaget som det er blevet.”

laust-sonne-on-the-radio-shoot-3

Videoen til singlen On The Radio er optaget i Berlin og er instrueret af den meget talentfulde og prisvindende Dino Fetzer og ser Laust medvirke sammen med skuespillerinden Maria Erwolter (Laust og Maria er gift i den virkelige verden) i en visuelt meget smuk fortælling om et par som engang var, filmet on location i Berlin og på et gammelt forladt hospital i Øst-Tyskland som for et par år siden dannede rammen for en Hollywoodfilm med George Clooney og Matt Damon.

Hvad kan vi forvente efter denne single?

“Masser af spændende ting. Jeg har netop udsendt en EP hvor jeg spiller denne og mine næste to singler unplugged med en stryger kvartet, hvortil vi filmer en 15 minutters dokumentar om et par uger, samt naturligvis udgivelsen af de næste par singler og selve albummet. Så ja, der er nok at tage sig til, alt det tager os vel nok et godt stykke ind i 2016 eller mere” fortæller han.

Laust Sonne – On The Radio (official video) from Laust Sonne on Vimeo.

label kontakt: 91194149

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s