En stolt Laust Sonne: Mit musikalske eventyr i Berlin

Den danske multi-instrumentalist har netop udsendt sin første internationale single herhjemme.

laust-sonne-on-the-radio-shoot-1

Laust Sonne har netop udsendt sin internationale debut single “On The Radio” herhjemme, og den medfølgende video ser ham første gang spille overfor skuespillerinde (og hans kone) Maria Erwolter i en visuelt meget smuk video instrueret af den talentfulde og prisvindende tyske instruktør Dino Fetzer.

– Ja, videoen har været utroligt spændende at lave, og jeg er meget stolt af den. Det var en fantastisk oplevelse, Vi var både ‘on location’ rundt omkring i Berlin og på et gammelt nu forladt Øst-Tysk hospital som blev overtaget af den russiske hær da muren blev bygget og som efter murens fald i 89 har stået forladt hen.

laust-sonne-on-the-radio-shoot-2

Maria og jeg spiller to som engang var et par, der gennemlever scener fra dengang hvor alt gik godt imellem os og fra de øjeblikke hvor det begynder at sprække i krogene, optaget i et hus i forfald. Halvdelen af scenerne er filmet på det forladte hospital som for et par år siden dannede rammen for en Hollywood film med George Clooney og Matt Damon, den anden halvdel rundt i selve Berlin, deriblandt i et lyskryds på Potzdamer Platz med hundredevis af forbi-passerende som tilskuere. Resultatet er meget smukt, Dino Fetzer er en usædvanligt talentfuld instruktør og han skal også instruere mine næste to videoer, fortæller en glad Laust Sonne.

Laust Sonne – On The Radio (official video) from Laust Sonne on Vimeo.

label kontakt: 91194149

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s